top of page
tegning_peterpan_nettobred2.jpg

VI DYRKER MIKROGRØNT HELE ÅRET

Holtet Gård Mikrogartneri AS leverer sine produkter under merkenavnet Greens of Norway. Vi høster og pakker på bestilling slik at våre mikrogrønnsaker alltid er ferske når de leveres til våre kunder.

Vi holder til i Peter Pan bygget langs gamle E-18 i Holmestrand. I disse lokalene har det opp gjennom årene blitt produsert Peter Pan sardinprodukter og senere Bjelland sin fiskehermetikk. Så bygget har altså en lang tradisjon innenfor matproduksjon. Nå har vi pusset opp og innredet hele 500 m2 for dyrking av mikrogrønt. Beliggenheten er veldig sentral i forhold til at vi leverer mikrogrønt til restauranter, cateringselskaper og hoteller i hele Vestfold. 

Holtet Gård Mikrogartneri ble etablert sommeren 2022 og dyrkingen i lokalene til Greens of Norway startet tidlig samme høst. Vi leverer direkte til våre kunder, ikke via store grossister. Dette for å sikre best mulig service, pris og kvalitet. Vi ønsker å drive mest mulig miljøvennlig og dermed bidra til lavest mulig CO2 avtrykk.

Holtet Gård ønsker å være med på å gjøre Norge til et mer selvforsynt land.

Vår ambisjon er å bli en foretrukket direkteleverandør til hele østlandet.  Vi tilpasser vår dyrking for den beste smaken og ernæringen, og leverer alltid mikrogrønt av høyeste kvalitet.

VÅRT TEAM

bottom of page